گفتگو با دکتر احمد فلسفی پیشکسوت رشته دندانپزشکی با حضور استاد مصفا

گفتگو با دكتر احمد فلسفي پيشكسوت رشته دندانپزشكي با حضور استاد مصفا

دكتر فلسفي، خشنودي خود را از حضور رييس دفتر دانش آموختگان دانشكده دندانپزشكي در مطب خود، وصف ناپذير بيان كرد.

به گزارش دانشكده دندانپزشكي، دكتر احمد فلسفي، پيشكسوت رشته دندانپزشكي و دانش آموخته رشته دندانپزشكي دانشگاه علوم پزشكي تهران و فرزند مرحوم شيخ الفقها و المجتهدين آيت الله حاج شيخ محمد رضا تنكابني (ره) و برادر دانشمند و خطيب شهير مرحوم حجت الاسلام محمد تقي فلسفي است.
در اين راستا، مدير روابط عمومي دانشكده دندانپزشكي به همراه دكتر مصفا، رييس دفتر دانش آموختگان دانشكده دندانپزشكي، در روز چهارشنبه، هفتم دي ماه در مطب دكتر فلسفي حضور يافتند.
دكتر فلسفي در بدو ورود با رويي خوش به استقبال ايشان آمد و با ديدن دكتر مصفا، استاد خويش در دانشكده دندانپزشكي دانشگاه علوم پزشكي تهران، بسيار خوشحال و مسرور گشت.
وي گفت: آنچنان خوشحالم كه نمي توانم خوشحالي خود را بيان كنم.
پيشكسوت رشته دندانپزشكي دانشگاه علوم پزشكي تهران، دكتر مصفا را اسوه اخلاق و انسانيت بيان كرد و افزود، اين مصاحبه خاطره بسيار خوبي برايم به همراه خواهد داشت.
در ادامه دكتر احمد فلسفي در مورد بيوگرافي زندگي خود اينچنين گفت: من فرزند مرحوم شيخ الفقها و المجتهدين آيت الله حاج شيخ محمد رضا تنكابني (ره) هستم و در اسفند ماه 1309 متولد شدم.
دوران ابتدايي را در دبستان شرف محمدي(ص) و متوسطه را در دبيرستان مروي تهران گذراندم و پس از آن در سال 1329 وارد دانشكده دندانپزشكي دانشگاه علوم پزشكي تهران شده و در سال 1333 با درجه دكترا، فارغ التحصيل شدم، سپس به استخدام وزارت بهداري در آمدم و 22 سال به بيماران در بيمارستان فيروزآبادي شهر ري، خدمت صادقانه كردم.
وي در ادامه گفت: الان بازنشسته ام و مطبي در تهران دارم و بيماران را مانند خانواده ام دوست دارم و آنها را جزء اعضاي خانواده خود مي دانم و اين رابطه صميمي، دو طرفه است و از اين بابت بسيار خوشحالم.
دكتر فلسفي در قسمتي ديگر از سخنان خود ابراز داشت، در سال 1379، از سوي سازمان نظام پزشكي جمهوري اسلامي ايران به عنوان پزشك نمونه انتخاب شدم.
پيشكسوت رشته دندانپزشكي دانشگاه علوم پزشكي تهران، در ادامه در زمينه رشته دندانپزشكي گفت: كار دندانپزشكي، كارعلمي و تجربي، هنري بوده و زيبايي لبخند در اين زمينه حرف اول را مي زند و براي اين امر، مسئوليت بسياري بر عهده دندانپزشك مي باشد. اگر بيماراني از كاردندانپزشكي اضطراب دارند به خاطر اين است كه در دوران كودكي والدين، كودكان خود را با پيش زمينه مناسب به مطب دندانپزشكي نبرده اند و اين اضطراب تا بزرگسالي افراد را در بر مي گيرد.
وي افزود، در زمينه درمان دندانپزشكي، بيماران تمام موارد را خواهند ديد و شنيد و اگر در اين زمينه صدايي شنيده شود ، بيمار و دندانپزشكي هر دو دچار اضطراب خواند شد و اين در حالي كه در ساير جراحي ها و درمانهاي پزشكي اينچنين نمي باشد و بيمار بيهوش بوده و اطلاعي از كار جراحي ندارد و به همين خاطر مي توان گفت كه كار دندانپزشكي كاري بسيار سخت و سنگين براي يك دندانپزشك مي باشد و عمر مفيد دندانپزشكي در سطح جهاني بيشتر از 20 سال نمي باشد.
پيشكسوت رشته دندانپزشكي دانشگاه علوم پزشكي تهران همچنين تاكيد كرد، اكنون سطح علم دندانپزشكي در جهان و ايران بسيار بالا رفته و ايمپلنت انجام مي شود و همچنين به موازات آن سطح فرهنگي مردم نيز بالا رفته و بيماران كمتر براي كشيدن دندان به مطب ها، مراجعه مي كنند و حتي بيماران از كشيدن ريشه دندان خود نيز ممانعت مي كنند و اين نشان دهنده ارزش دندان نزد بيماران مي باشد.
وي همچنين در ادامه در مورد راه اندازي سايتي خود، بنام (كشكول)، سخن گفت و افزود، هركس در زندگي به چيزي علاقه مند است و من نيز از كودكي از خواندن كلمات قصار لذت مي بردم و آنها بسيار كوتاه و پرمعنا هستند اكنون بيش از سه هزار صفحه يادداشت شخصي دارم كه خود نيز تعجب مي كنم و اين سايت نيز اشباع از كلمات كوتاه و پر معنا مي باشد.
دكتر فلسفي در ادامه در مورد خصوصيات برادر مرحوم خود حجت الاسلام محمد تقي فلسفي دانشمند و خطيب شهير ايراني بيان سخن كرد و افزود، از خصوصيات اخلاقي مرحوم فلسفي مردمداري و برخورد صميمانه با مردم بود و در طول شبانه روز يك تا پنج ساعت مطالعه مي كرد و اين مطالعات از علوم قراني حديث تا تحقيق در آراء اندشمندان و متفكران علوم مختلف بود.
وي در مورد خصوصيات اخلاقي ديگر برادر خود گفت: ايمان و تقوي و اخلاص مثال زدني به خداوند و اهل نبوت داشت و در اين راه از هيچ كوششي دريغ نمي كرد و در دفاع از اين اعتقاد تا پاي جان ايستاد.
 

کلمات کلیدی