برگزاری اولین گردهمایی دانشآموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران در استان مازندران
روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي تهران: همزمان با اولين گردهمايي دانشآموختگان دانشگاه علوم پزشكي تهران در استان مازندران، دفتر ارتباط با دانشآموختگان اين استان افتتاح شد.
به گزارش دفتر ارتباط با دانشآموختگان، در اين مراسم كه روز جمعه 17 مهرماه سال جاري در سالن نظام پزشكي شهرستان بابل و با حضور دكتر بهادري رئيس دفتر ارتباط با دانشآموختگان، مهندس عباس پور فرماندار شهرستان بابل، دكتر ربيعي رئيس دانشگاه علوم پزشكي بابل، دكتر قلي زاده پاشا رئيس نظام پزشكي شهرستان بابل، دكتر مجد رئيس نظام پزشكي شهرستان آمل، جمعي از استادان پيشكسوت و دانشآموختگان شهرستان بابل، ساري، قائم شهر و آمل برگزار شد، ابتدا دكتر شهابي دانشآموخته ورودي 50 دانشكده داروسازي دانشگاه در سخنان خود ضمن تشكر از ميهماناني كه از ديگر شهرها در گردهمايي دانشآموختگان دانشگاه علوم پزشكي تهران دراستان مازندران شركت كرده بودند ابراز اميدواري كرد اين گردهمايي نتايج مفيدي به همراه داشته باشد.
وي در ادامه با اشاره به تأسيس دفتر ارتباط با دانشآموختگان و نحوه آشنايي خود با اين دفتر گفت: من سالانه 2 بار دوستان و همكلاسيهاي دوران تحصيل را براي ديدار دوباره به دورهم جمع ميكنم. اما حدود 2 سال پيش وقتيكه متوجه چنين تشكيلاتي در دانشگاه شدم توانستم با همكاري دفتر ارتباط با دانشآموختگان يك گردهمايي با حضور اكثريت دوستان و تعدادي از استادان آن دوران در دانشكده داروسازي برگزار كنم كه ضمن تجديد خاطرات دوران تحصيل، خاطرات جديدي را در همان مكان برايمان ايجاد كرد.
دكتر شهابي طرح ايده برگزاري اين گردهمايي را در جلسه اتاق فكرمرداد ماه آن دفتر عنوان كرد و افزود: از موضوعاتي كه در آن جلسه مطرح شد متوجه شدم كه تشكيلات اين دفتر در حال گسترش است و براي دانشآموختگان مقيم خارج از تهران نيز برنامههايي دارد. اما ازآنجاييكه همكاران در شهرستانها از وجود اين دفتر و برنامههاي آن اطلاعاتي ندارند، تصميم به برگزاري اين جلسه گرفتم و امروز خوشحاليم كه ميزبان شما دانشآموختگان دانشگاه علوم پزشكي تهران در شهرستانهاي بابل، آمل و ساري هستم.
وي هدف از برگزاري اين جلسه را آشنايي و برقراري ارتباط بين تمام دانشآموختگان دانشگاه علوم پزشكي تهران در طي سالهاي گذشته عنوان و ابراز اميدواري كرد به كمك دانشآموختگان، اين دفتر بتواند به اهداف از پيش تعيينشده خود برسد.
در ادامه دكتر سيداحمديان دبير دفتر ارتباط با دانشآموختگان نيز گفت: من بهعنوان يكي از دانشآموختگان دانشگاه علوم پزشكي تهران متوجه شدم كه تمام دانشآموختگان اين دانشگاه ويژگيهاي مشترك و شباهتهايي باهم دارند و اگر تمام دانشآموختگان دانشگاه در رشتهها و تخصصهاي مشترك به هم نزديك و باهم آشنا شوند اين موجب همافزايي و اثرات مثبت زيادي خواهد بود.
وي با تأكيد بر تشكيل شبكه ارتباطي بين دانشآموختگان خاطرنشان كرد: از طريق روابط و تعاملاتي كه از اين شبكه به وجود خواهد آمد بركات زيادي به دانشآموختگان هم دانشگاه و هم جامعه خدمت گيرنده خواهد رسيد كه اين بركات براي دانشآموختگان نسلهاي مختلف به شيوهها و روشهاي مختلف فعاليتهاي حرفهاي، اقتصادي، فرهنگي، اجتماعي و هنري بروز ميكند.
دكتر سيداحمديان دانشآموختگان را فرزندان يك دانشگاه عنوان كرد و افزود: همانطور كه سرنوشت و آينده فرزندان براي والدين مهم است براي دانشگاه هم مهم است كه مسير حركت و آينده كساني كه براي حرف پزشكي تربيتكرده بداند و درجاهايي كه نياز دارند به آنها ياري رساند.
وي در ادامه ايجاد ارتباط علمي قوييتر و گستردهتر بين دانشگاه و دانشآموختگان آن، بهرهمندي از استعداد و توان دانشآموختگان براي ارتقاء جايگاه دانشگاه، حمايتهاي همهجانبه از فارغالتحصيلان دانشگاه، ايجاد امكانات تحقيقات علمي و پژوهشي در سطح دانشگاه و ارائه تسهيلات رفاهي و اجتماعي به دانشآموختگان را از مهمترين اهداف تأسيس دفتر ارتباط با دانشآموختگان عنوان كرد و در ادامه پس از تشريح فعاليتهاي جاري اين دفتر، برگزاري چنين نشستهايي را ايجاد حس اتحاد و همدلي بين دانشآموختگان دانشكدهها و رشتههاي مختلف مؤثر عنوان كرد.
در ادامه اين جلسه دكتر گتميري قائممقام دفتر ارتباط با دانشآموختگان با اشاره به روند تأسيس دفتر و اخذ مجوزهاي قانوني گفت: دفتر ارتباط با دانشآموختگان به پيشنهاد رياست وقت دانشگاه و به همت و بركت وجود شخصيت ارزشمندي همچون استاد بهادري تأسيس و زمينههاي ارتباطي بين دانشآموختگان فراهم آورده است و بنده افتخار اين را داشتهايم كه در كنار استاد بهادري اين كار را شروع نمايم.
وي مهمترين هدف از تأسيس دفتر ارتباط با دانشآموختگان را تقويت احساس عواطف انساني بين كساني كه چند سال باهم همكلاسي بوده ولي پس از اتمام دوره تحصيل بهناچار از هم دور ميشوند، عنوان كرد و افزود: دانشگاه با شرايط امكاناتي كه دارد ميتواند علقه عاطفي بين دانشآموختگان را حفظ و تقويت، رابطه آنها را تثبيت و انسجام بخشيده و در شرايط نياز به آنها نزديك نمايد.
دكتر گتميري ادامه داد: براي تأسيس اين دفتر الگوهاي موفق دبيرستانهاي صاحبنام ايراني و دانشگاههاي بزرگ دنيا مطالعه شد و در نمونه دانشگاه هاروارد متوجه شديم كه تشكيلاتي كه براي اين منظور دارند ابعادي بزرگتر و وسيعتر از خود دانشگاه داشته بهطوريكه 200 شعبه در بين بيش از 70 كشور مختلف با ويژگيهاي يكسان براي دانشآموختگان خود دارد.
وي حوزههاي آموزشي، پژوهشي، اقتصادي را از زمينههاي فعاليت مشترك بين دانشآموختگان عنوان كرد و خاطرنشان كرد، منافعي كه از اين فعاليتها عايد ميشود، هم به دانشآموختگان و هم به دانشگاه و هم به جامعه خواهد رسيد.
قائممقام دفتر ارتباط با دانشآموختگان يادآور شد: روابط عاطفي كه در كانونها و گردهماييهاي برگزارشده آنان شكلگرفته و يا تقويت ميشود، بستر مناسبي است براي فعاليتهاي عامالمنفعه مانند مدرسهسازي كه در بعضي از كانونهاي شكلگرفته دانشآموختگان دانشگاه مشاهدهشده است.
وي برگزاري جلسات همفكري بادانش آموختگان پيشكسوت، رئيس دانشگاه و روساي دانشكدهها، نمايندگان دانشكدهها و نمايندگان كانونهاي دانشآموختگان، برگزاري گردهمايي دانشآموختگان سالهاي گذشته، برگزاري برنامههاي علمي و آموزشي (كنگره، سمينار، دورههاي آموزشي و ...) و جشنهاي فارغالتحصيلي (يكپارچه و دانشكدهها) را از فعاليتهاي جاري اين دفتر عنوان كرد و گفت: تأسيس بنياد علمي فرهنگي به نام استادان پيشكسوت و ايجاد شبكه ارتباطي گسترده بين دانشآموختگان را از ديگر فعاليتهاي در دست اقدام دفتر است كه اميدوارم بتوانيم ضمن تكريم پيشينيان به ترويج فرهنگ تكريم كمك نماييم.
دكتر گتميري با اشاره به دفاتر تشكيلشده در دانشكدهها، بيمارستانها گفت: خوشبختانه امروز همزمان با اين گردهمايي اولين شعبه استاني دفتر ارتباط با دانشآموختگان دانشگاه را افتتاح خواهيم كرد و اميدوارم بتوانيم با برنامههايي كه در دست داريم بتوانيم در آيندهاي نزديك شاهد افتتاح شعب برونمرزي دفتر ارتباط با دانشآموختگان دانشگاه علوم پزشكي تهران باشيم.
وي در خاتمه از دانشآموختگان حاضر در جلسه خواست تا ضمن حمايت از دفتر ارتباط با دانشآموختگان استان مازندران ارتباط خود را با دانشگاه حفظ نمايند و با ارائه نظرات و پيشنهادها خود ما را در اين كار بزرگ ياري نمايند.
دكتر بهادري رئيس دفتر ارتباط با دانشآموختگان نيز در سخنان خود ضمن ابراز خرسندي از حضور در جمع دانشآموختگان دانشگاه علوم پزشكي تهران مقيم استان مازندران گفت: دانشآموختگان دانشگاه علوم پزشكي همه از بزرگترين خدمتگزاران حوزه پزشكي و جامعه هستند.
وي با اشاره به اهميت و جايگاه دانشگاه تهران در تربيت نيروهاي متخصص حوزه پزشكي گفت: اگر به گذشته بازگرديم به زماني كه كشور ازنظر وضع درماني شرايط مناسبي نداشته و وابستگي زيادي به پزشكان و متخصصان خارجي داشت و همزمان براي ارجاع بيماران به خارج از كشور مبالغ زيادي نيز مجبور به پرداخت ميشد شايد بيشتر متوجه خدمي كه دانشگاه تهران به كشور كرده بشويم. تا سال 1328 دانشكده پزشكي دانشگاه تهران تنها دانشكده پزشكي كشور بود و ساير دانشكدههاي كشور نيز توسط استادان و دانشآموختگان همين دانشكده تأسيسشدهاند و به بياني ميتوان دانشگاه تهران را مادر ساير دانشگاههاي كشور نام برد.
دكتر بهادري با اشاره به وضع نابسامان بيماريهاي واگيردار سالهاي گذشته كشور يادآور شد، اگر امروز شاهد ريشهكن شدن بسياري از اين بيماريها هستيم به همت و تلاش پزشكان دانشگاه تهران است و بنده بهعنوان عضو قديمي از جامعه پزشكي كشور از تربيت متخصصين ، جراحان پزشكان حاذق در اين دانشگاه به خود ميبالم و خدا را شكر ميكنم كه در اين دانشگاه و يا توسط دانشآموختگان اين دانشگاه بهترين خدمات درماني، آموزشي، باليني و جراحي انجام ميشود.
ارسال به دوستان