انعقاد دو تفاهم نامه همکاری آموزشی و پژوهشی بین مرکز تحقیقات و بانک فرآورده های پیوندی و مرکز تحقیقات نفرولوژی با آکادمی جهانی کلیه
با حضور پروفسور مگوييد ال ناهاس و در مركز تحقيقات نفرولوژي دانشگاه علوم پزشكي تهران دو تفاهم نامه همكاري پژوهشي و آموزشي بين دو مركز تحقيقاتي وابسته به دانشگاه علوم پزشكي تهران با آكادمي جهاني كليه در تاريخ شنبه 16/7/1390 به امضاء رسيد
با حضور پروفسور مگوييد ال ناهاس در مركز تحقيقات نفرولوژي، تفاهم نامه همكاري پژوهشي و آموزشي بين دو مركز تحقيقاتي وابسته به دانشگاه علوم پزشكي تهران، مركز تحقيقات و بانك فرآورده هاي پيوندي به رياست دكتر ميترا مهدوي مزده و مركز تحقيقات نفرولوژي به رياست دكتر محبوب لسان پزشكي با آكادمي جهاني كليه در تاريخ شنبه 16/7/1390 به امضاء رسيد.
اين تفاهم نامه به دنبال برگزاري دومين دوره كلاسهاي عالي سه روزه پيوند كليه و بازديد پروفسور ال ناهاس از مركز تحقيقات و بانك فرآورده هاي پيوندي و مركز تحقيقات نفرولوژي دانشگاه علوم پزشكي تهران و بررسي راههاي همكاري دوجانبه به سرانجام رسيد.
در اين جلسه ابتدا دكتر سيد منصور گتميري معاون آموزشي مركز تحقيقات نفرولوژي با خوش آمد گويي به پروفسور ال ناهاس به معرفي مركز پرداخت و به فعاليتهاي گروه نفرولوژي دانشگاه در دو زمينه آموزش دانشجويان، رزيدنتها و فلوهاي نفرولوژي و برگزاري ژورنال كلاب و گرند راند و نيز درمان و مراقبت از بيماران در شش بخش بيمارستاني و نيز فعاليت پژوهشي در مركز تحقيقات نفرولوژي پرداخت. وي بخش دياليز با سي دستگاه را براي درمان 120 بيمار ذكر نمود و ظرفيت پذيرش بخش دياليز صفاقي را 30 نفر اعلام كرد.
دكتر گتميري فعاليتهاي پژوهشي مركز را فرا بيمارستاني و فرا دانشگاهي و در سطح ملي و منطقه اي خواند كه به برگزاري كارگاه هاي مختلف، سمپوزيوم ها و كنگره هاي مختلف همت مي گمارد. وي در ادامه به معرفي اعضاي مركز از جمله دكتر لسان پزشكي رييس گروه و مركز نفرولوژي و دبير بورد نفرولوژي در وزارت بهداشت، دكتر مهدوي معاون پژوهشي بيمارستان امام، رييس مركز تحقيقات و بانك فرآورده هاي پيوندي و عضو شوراي پژهشي دانشگاه و ديگر اعضاي مركز و ديكر اساتيد پرداخت.
وي فعاليتهاي مركز را در هماهنگي با فعاليتهاي مراكز مشابه در جهان در برگزاري كنفرانس هايي مانند روز جهاني كليه در 9 مارس و در پاسخ به نيازهاي جامعه پزشكي امروز ايران خواند و به برگزاري تعداد قابل توجهي كنفرانس هفتگي و ماهانه براي پزشكان عمومي و متخصصين رشته هاي مختلف در سال گذشته اشاره نمود.
در ادامه پروفسور ال ناهاس از فعاليتهاي صورت گرفته در چهار روز گذشته و حضور خود در جمع اعضاي هيئت علمي نفرولوژي دانشگاه ابراز خرسندي نمود و بطور خلاصه به معرفي آكادمي جهاني كليه و دوره هاي آنلاين و رايگان آن در فضاي مجازي و امكان بحث و نيز مشاوره زنده و برنامه هاي آموزشي آن مركز در مورد بيماري هاي مزمن كليه، بيماري هاي قلبي و عروقي، فشار خون، ديابت و برخي ديگر از بيماريهاي غير واگير براي پزشكان در سطوح اوليه بهداشتي توسط ان آكادمي اشاره نمود.
وي بنياد آموزش بين المللي نفرولوژي كه با هدف افزايش توان رهبري و دانش در سطوح عالي براي پزشكان كشورهاي در حال توسعه توسط وي بنا نهاده شده است اشاره نمود و به اهداي جوايز پژوهشي و گرانتهاي آموزشي اهداي جايزه سفيرآكادمي جهاني كليه كه در سال گذشته به دكتر ميترا مهدوي مزده تعلق گرفته بود اشاره نمود.
در ادامه دو تفاهم نامه بين دو مركز تحقيقات و بانك فرآورده هاي پيوندي و مركز تحقيقات نفرولوژي دانشگاه با آكادمي جهاني كليه به امضائ رسيد.
اين گزارش حاكيست سپس پرو فسور ال ناهاس از مركز تحقيقات هماتولوژي و انكولوژي دانشگاه بازديد نمود و با دكتر اردشير قوام زاده به بحث و گفتگو نشست و توان بالاي پژوهشي و درماني مركز را در منطقه بي نظير دانست.
در پايان پروفسور ال ناهاس از بيمارستان هاي شهيد هاشمي نژاد و محب بازديد به عمل آورد و در صحبت با دكتر عبدي رييس انجمن نفرولوژي ايران و دكتر عصاره رييس بخش دياليز ايده و مدل به كار گرفته شده در اداره بيمارستان محب را پسنديد و نحوه كار بيمه هاي مختلف در پوشش خدمات را جويا شد و كيفيت ارائه خدمات در اين دو بيمارستان را ستود.
ارسال به دوستان