دکتر مهدی هرمزپور: آموزش مهارت کنترل بیماری به بیماران، موجب کاهش زمان بستری شدن می شود

دکتر مهدی هرمزپور: آموزش مهارت کنترل بیماری به بیماران، موجب کاهش زمان بستری شدن می شود

دستیار فلوشیپ روان تنی بیمارستان امام خمینی در مورد نحوه ی ویزیت بیماران در بخش روان تنی گفت گویی با خبرنگار دفتر دانش آموختگان انجام داده که توجه شما را به آن جلب می کنیم.

آقای دکتر، ویزیت بیماران در بخش روانتنی چگونه انجام می گیرد؟
بیماران عمدتا از چند راه وارد این بخش می شوند، تعدادی در بخش های دیگر بستری هستند که زمان ترخیص با تجویز پزشک به این بخش ارجاع و بستری می شوند. تعدادی نیز با ویزیت در درمانگاه با تشخیص متخصص در این بخش بستری می شوند. از بیمارستان هایی مثل روزبه نیز به دلیل وجود مشکلات و نیاز به درمان و بستری شدن ارجاع می شوند. همچنین بیمارانی که همکاران از مطب خود به ما ارجاع می دهند مورد درمان قرار می گیرند.

آقای دکتر آیا روند درمان در این بخش فقط از طریق مشاوره است؟
البته بستگی به شرایط و شدت بیماری دارد. پزشک با معاینه و مشاوره تصمیم به درمان می گیرد که آیا بیمار نیاز به مداخلات دارویی دارد یا با مشاوره در مورد کنترل خشم و اضطراب  و... درمان خواهد شد.

آیا توسعه این بخش و گسترده شدن آن را در دیگر بیمارستانها لازم می دانید؟
بنده یکی از دلایلی که این رشته را انتخاب کردم آموزش مهارت به بیماران برای مقابله با بیماری شان بود. همین ضرورت موجب انتخاب این رشته برای ادامه تحصیلم شد. درحال حاضر روان پزشکی به سمت و سویی می رود که ضرورت آن برای درمان سریع تر و بهتر بیماری ها احساس شده و ثابت شده مداخلات روان تنی مدت زمان حضور بیمار را در بیمارستان و عوارض ناشی از آن را کاهش می دهد.

تهیه و تنظیم خبر: مقدم
عکس: ایرج نعمتی

کلمات کلیدی