رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان خواستار حفظ موزه ملی تاریخ علوم پزشکی کشور توسط فارغ التحصیلان دانشگاه شد
دكتر بهادري در هجدهمين سالگرد فارغ التحصيلي دانشجويان ورودي سال 64 دانشكده پزشكي، گفت، فارغ التحصيلي از دانشگاه علوم پزشكي تهران اتفاق بزرگي است اما كافي نيست. براي اين اتفاق بايد در خدمت دانشگاه مادر خود باشيم.
بنابر اين گزارش، در مراسم هجدهمين سالگرد فارغ التحصيلي دانشجويان ورودي سال 64 دانشكده پزشكي كه در تاريخ 19/4/88 و در محل موره ملي تاريخ علوم پزشكي كشور برگزار شد، دكتر بهادري، رئيس دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه نيز در سخنان خود، هجدهمين سالگرد فارغ التحصيلي اين عزيزان را به آنان تبريك گفته و اظهار اميدواري كرد كه اين افراد در مراسم يكصدمين سال فارغ التحصيلي بتوانند گردهم آمده و آن روز را جشن بگيرند.
رئيس دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه در ادامه ابراز خرسندي كرد از اينكه در مراسم گردهمايي دانش آموختگاني از دانشگاه حضور دارد كه از بين آنان افراد بزرگي در دانشگاه و دانشكده پزشكي به فعاليت مشغول هستند. وي همچنين به قدمت طولاني دانشگاه تهران اشاره كرد و افزود، اين دانشگاه، در طي اين سالها انسانهاي بزرگي را در حوزه پزشكي به كشور هديه كرده است ازجمله، دكتر قريب، دكتر عدل، پروفسور شمس و ... و همچنين عزيزاني كه هم اكنون در ايران و يا ساير نقاط جهان به مردم خدمت مي كنند.
دكتر بهادري در بخش ديگر سخنان خود گفت، من افتخار مي كنم كه در دانشگاهي خدمت مي كنم كه داراي سابقه علمي 75ساله است. وي در ادامه به حضور 55 ساله خود در دانشكده پزشكي اشاره كرد و ادامه داد، زماني كه من تدريس در اين دانشگاه را آغاز كردم در گروه ما فقط 7 نفر عضو بودند ولي اكنون خوشحالم كه در اين رشته بيش از 400 نفر مشغول به فعاليت هستند و به دانشگاه علوم پزشكي تهران به خاطر تربيت اين عزيزان تبريك مي گويم.
رئيس دفتر ارتباط با دانش آموختگان در ادامه خاطر نشان كرد كه افتخار فارغ التحصيلي از دانشگاه علوم پزشكي تهران بزرگ است اما كافي نيست و براي اين منظور بايد در خدمت دانشگاه مادر خود باشيم. اين دانشگاه از فرازو نشيب هاي زيادي گذر كرده و گرفتاريهاي بزرگي را پشت سر گذاشته، اكنون نيز كه با مشكلاتي مواجه است، نيازمند ياري فرزندان خود است. وي همچنين به ذكر نمونه هايي ازدانشگاه هاي معتبر جهان كه بخشي از بودجه هاي خود را از فارغ التحصيلان و مردم خير تامين مي كند پرداخت و اضافه كرد، دانشگاه ها اكنون نبايد نيازهاي مادي خود را از طريق دولت و مالياتهايي كه از مردم گرفته مي شود تامين كنند، بلكه زمان آن رسيده كه از بنيادهاي مردم نهاد و بخشهاي مردمي كمك گرفته شود. همچنين ايجاد و راه اندازي رشته هاي جديد نيز مي تواند به دست همين فارغ التحصيلان دانشگاه كه فرزندان آن محسوب مي شوند اتفاق افتد.
رئيس دفتر ارتباط با دانش آموختگان با اشاره به فعاليت دفتر ارتباط با دانش آموختگان در دانشگاه گفت، چند سالي است كه اين دفتر با هدف برقراري ارتباط بين دانشگاه و فازغ التحصيلان آن تاسيس شده است تا هم دانشگاه و هم دانش آموختگان آن بتوانند از حمايت هاي دوجانبه درجهت پيشبرد اهداف خود برخوردار شوند.
استاد پيشكسوت دانشگاه درا دامه به برگزاري مراسم گردهمايي فارغ التحصيلان سال هاي پيشين دانشكده پزشكي ازجمله سال 48 و 40 اشاره كرد و اظهار داشت، نبايد منتظر ماند تا يك نفر مسئوليت برگزاري اين گونه مراسم ها را بر عهده گيرد بلكه هر كدام از دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشكي تهران مي توانند اين مهم را بر عهده گيرد.
وي در ادامه به محل برگزاري اين مراسم يعني موزه ملي تاريخ علوم پزشكي كشور اشاره كرد و اظهار اميدواري كرد تا بتوانيم اين محل را همچنان حفظ نماييم. محلي كه تاريخچه علوم پزشكي كشور محسوب مي شود و جمع آوري اطلاعات و مطالب آن حاصل تلاش و زحمات چند ساله بسياري از فرزندان دانشگاه و كشور عزيزمان ايران مي باشد.
دكتر بهادري در بخش ديگر سخنان خود خاطر نشان ساخت، دانشگاه، دانشگاه نخواهد شد مگر اين كه دانشجويان خوبي تربيت كرده باشد، دانش آموختگاني كه بتوانند در جهت رفع نيازها و مشكلات آن قدم هاي موثري بردارند. وي همچنين به محل و امكانات موجود دفتر ارتباط با دانش آموختگان اشاره كرد و افزود، اين دفتر آماده حمايت گروه هايي كه مايل به برگزاري گرد همايي هستند بوده و امكاناتي كه در حال حاضر در آن برقرار است متعلق به اين عزيزان است چرا كه برقراري اين ارتباطات به حفظ موجوديت دفتر نيز كمك مي كند.
رئيس دفتر ارتباط با دانش آموختگان همچنين به جذب كمك هاي افراد خير در اجراي برنامه هاي اين دفتر اشاره كرد و افزود، نبايد تنها به كمك هايي كه از سوي رياست دانشگاه به اين دفتر مي شود متكي باشيم و بايد كمكهاي افراد خيري كه مي شناسيم را جذب نماييم كه اين امر در اعتلاي دانشكده پزشكي و همچنين دانشگاهي كه متعلق به آن هستيم كمك خواهد كرد.
دكتر بهادري در پايان سخنان خود ضمن تبريك مجدد به حضار به خاطر جشن هجدهمين سالگرد فارغ التحصيلي خود آرزو كرد برگزاري اين گونه جلسات با موفقيت هاي مسلمي در امر پزشكي همراه باشد.
ارسال به دوستان