استاد بهادری:تعهد دانشآموختههای این دانشگاه در پیشرفت و سرآمدی دانشگاه ستودنی و تکریم پیشکسوتان بسیار ارزشمند است
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران در دیدار با استاد مسلم بهادری و اعضای دفتر ارتباط با دانشآموختگان بر بهرهمندی از ظرفیتهای توانمند و انقلابی برای پیشبرد اهداف دانشگاه تأکید کرد. رئیس سازمان نظام پزشکی کشور هم گفت: این سازمان خانه پیشکسوتان پزشکی است و باید از تجربیات آنها در پزشکی امروز استفاده کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دفتر ارتباط با دانشآموختگان، در دیدار شنبه 24 مهر 1400، دکتر قناعتی با بیان اینکه کرونا موجب اخلال در برگزاری برخی از برنامههای دانشگاه شده است گفت: امید داریم بهزودی این روند پایان پذیرد.
وی افزود: تحولات مدیریتی اخیر در کشور را به فال نیک میگیرم چون مجموعهای که پای کار آمدهاند توانمند و انقلابی هستند. همچنان که در جنگ نیز تواناییهای خود را نشان دادهاند در ساختن کشور نیز متعهد خواهند بود. من ضمن احترام به زحمات گذشتگان، افق چهار سال آینده کشور را بسیار خوب میبینم و امیدوارم برای پیشرفت کشور و دانشگاه آنچه در توان داریم بهکارگیریم.
وی افزود: با آمدن دکتر محمد رئیس زاده رئیس سازمان نظام پزشکی کشور و دکتر سید مؤید علویان رئیس نظام پزشکی تهران انتظار میرود تحولات بزرگی در نظام پزشکی رخ دهد و بهدوراز هرگونه دیدگاه جناحی و سیاسی، مسائل صنفی نظام پزشکی به بهترین وجهه پیش رود.
دکتر قناعتی ادامه داد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی به دلیل نداشتن تجربه و بروز برخی مسائل که در مسیر رشد طبیعی هر سازمانی رخ میدهد ناپختگیهایی وجود داشت که بهمرور و با کسب تجربه اصلاح و با همدلی و همکاری ناهمواریها مرتفع شد همه میدانیم که اگر همه باهم باشیم پیشرفت کنیم.
وی بسیاری از پیروزیهای انقلاب را مرهون فداکاری افراد متعهد به کشور و انقلاب دانست و افزود: مظلومترین افراد در مسیر انقلاب، بارها و بارها مورد اجحاف قرار گرفتند و دم نزدند چون کسانی که اصالت دارند و جبهه را دیدهاند حاضرند جان خود را برای کشورشان فدا کنند ولی اصل نظام را زیر سؤال نبرند.
سرپرست دانشگاه توانمندیهای ایران را بسیار ارزشمند دانست و افزود: کشور ما در برخی موارد حتی در شرایط تحریم نیز از بسیاری از کشورها جلوتر است که امیدواریم با برداشتن تحریمها مسیر برای پیشرفت تسهیل شود.
وی با اشاره به سخنان امام راحل که فرمودند، بعضی از اتفاقات الطاف خفی الهی است، خاطرنشان کرد: برای کشور ما قرار گرفتن در شرایط تحریم نیز از الطاف الهی بود و موجب شد در بسیاری از موارد ازجمله صنعت، پیشرفت چشمگیری داشته باشیم و با بازارهای جهانی رقابت کنیم. در پزشکی نیز پیشرفتها ستودنی است.
دکتر قناعتی ظرفیتهای دانشگاه در جذب دانشجویان بینالمللی را چشمگیر دانست و بر استفاده از نیروهای توانمند انقلابی در جذب دانشجویان تأکید کرد و گفت: اگر ظرفیتهای انقلابی و مذهبی پای کار دانشگاه، نظام پزشکی و نظام سلامت باشند تغییرات اساسی در کشور رخ خواهد داد و باید از توانمندیهایمان استفاده بهینه کنیم.
سرپرست دانشگاه در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر اینکه باید مفهوم بازنشستگی در دانشگاه را تغییر داد، گفت: در کشور ژاپن مقام بازنشستگی را مقام ارشدیت میدانند و در تمامی موارد از تجربیات آنها بهرهمند میشوند تمامی افرادی که به مردم خدمت میکنند و دوران کاریشان پایان مییابد قابلاحترام هستند و باید موردحمایت دانشگاه قرار گیرند.
وی در پایان سخنان خود از فعالیتهای دفتر ارتباط با دانشآموختگان دانشگاه و جذب منابع مالی به نفع دانشگاه قدردانی و تأکید کرد: دفتر دانشآموختگان در تمامی فعالیتهای خود حمایت ما را خواهد داشت.
دکتر محمد رئیس زاده نیز ضمن اعلام حمایت از دفتر ارتباط با دانشآموختگان دانشگاه، سازمان نظام پزشکی کشور را خانه پیشکسوتان پزشکی دانست و بر استفاده از تجربیات آنها در پزشکی امروز تأکید کرد.
درادامه جلسه دکتر گتمیری قائم مقام دفتر ارتباط با دآنش اموختگان نیز گزارشی از روند تأسیس و فعالیت های این دفتر که براساس مطالعه الگوهای داخل و خارج تشکیل شده است را ارایه کرد.
وی گفت: دفتر ارتباط با دانش آموختگان بنا به پیشنهاد رئیس وقت دانشگاه و پس از تصویب در هیئت رئیسه، شورا و هیئت امنای دانشگاه تشکیل شد و در ساختار دانشگاه نیز از سوی وزارت بهداشت تعدادی پست سازمانی به آن تعلق گرفته است که با اهداف زیر فعالیت می کند: ارتباط علمی قویتر و گسترده تر بین دانشگاه و دانش آموختگان آن، بهره مندی از استعداد و توان دانش آموختگان برای ارتقاء جایگاه دانشگاه، حمایت های همه جانبه از فارغ التحصیلان دانشگاه، ایجاد امکانات تحقیقات علمی و پژوهشی در سطح دانشگاه و ارایه تسهیلات رفاهی و اجتماعی به دانش آموختگان.
دکتر گتمیری گفت: مهمترین فعالیت های دفترارتباط با دانش آموختگان در طول 15 سال شامل: تشکیل دفاتر فرعی دردانشکده ها، بیمارستان ها، استان ها و اروپا و برگزاری جلسات همفکری با دانش آموختگان و مسئولین، برگزاری گردهمایی دانش آموختگان در داخل و خارج از دانشگاه، جشن های فارغ التحصیلی دانشجویان و کنگره تازه ترین دستاوردهای پژوهش در دانش پزشکی، مصاحبه و تقدیر از پیشکسوتان، تشکیل بانک اطلاعاتی دانش اموختگان واطلاع رسانی از آخرین اخبار و رویدادها از طریق سایت و نشریات است که نمونه هایی از این فعالیت ها در دانشگاه انعکاس داشته است.
وی در ادامه با اشاره به حضور تعداد زیادی از دانش آموختگان دانشگاه در خارج از کشور گفت: به دنبال دیدار پروفسور روزیوال با استاد بهادری مقدمات تاسیس دفتر دانش آموختگان در اروپا به مرکزیت شهر بوداپست مجارستان انجام شد و خوشبختانه توانسته ایم تا کنون دو گردهمایی از دانش آموختگان مقیم اروپا برگزار کنیم که در گردهمایی دوم تیم اعزامی از این دفتر در ملاقات با رئیس دانشگاه سملوایز، سفیر ایران در مجارستان با برنامه های علمی و آموزشی آنها از نزدیک آشنا شدند.
قائم مقام دفتر ارتباط با دانش آموختگان با اشاره به تاسیس بنیاد علمی فرهنگی استاد بهادری گفت: با توجه به اینکه تعدادی از دانش آموختگان مقیم خارج از کشور تمایل به حمایت مالی از دانشگاه داشتند ولی به دلیل مشکلاتی که واریز به حساب دولتی برای انان ایجاد می کرد، تصمیم برآن شد تا با تاسیس یک نهاد مردمی یا NGO پس از تصویب در وزارت کشور، از حمایت های مالی دانش اموختگان مقیم خارج بهره مند شده و بودجه های دریافتی را درجهت توسعه دانشگاه هزینه کنیم که خوشبختانه تاکنون موفق شدیم مبالغ قابل توجهی برای تامین فرش و کمدهای مورد نیاز خوابگاه دانشجویی و همچنین تامین اقلام بهداشتی تیم درمان از دانش آموختگان دانشگاه دریافت و در همان ردیف هزینه کنیم.
دکتر گتمیری برگزاری سمینار علمی سالانه تعهدحرفه ای در نظام سلامت را کار مشترک دفتر ارتباط با دانش آموختگان و بنیاد علمی فرهنگی استاد بهادری عنوان کرد و افزود: در این سمینار علاوه بر ارایه مطالب تئوری تعهدحرفه ای، از الگوهای علمی و پیشکسوتان نظام سلامت تقدیر می شوند.
وی با اشاره به تاسیس بنیاد حامیان دانشگاه گفت: وظیفه و نقش این بنیاد به عنوان یک هماهنگ کننده بین تمامی واحدهای دانشگاه خواهد بود تا کمک های خیرین کمک های براساس نیازهای دانشگاه تنظیم شده و براساس هدایت و حمایت ریاست و هیئت رئیسه دانشگاه، در محل و زمان مناسب هزینه شود.
در پایان استاد دکتر مسلم بهادری رئیس دفتر ارتباط با دانشآموختگان دانشگاه، ضمن قدردانی از حضور رئیس دانشگاه در این دفتر گفت: انگیزه من برای خدمت در دانشگاه بعد از بازنشستگی، دیدن شاگردانی همچون شماست که بیدریغ برای پیشرفت دانشگاه تلاش میکنید.
وی افزود: تعهد دانشآموختههای این دانشگاه در پیشرفت و سرآمدی دانشگاه ستودنی است و تکریم پیشکسوتان و قدردانی از آنها برای هموار کردن این مسیر سخت و طولانی بسیار ارزشمند است.
ارسال به دوستان