اولین جلسه کمیته دانشجویی نهمین جشن یکپارچه دانش آموختگی برگزار شد/دکتر گتمیری: در اجرای جشن یکپارچه با نظر دانشجویان برنامه ریزی می‌کنیم

اولین جلسه کمیته دانشجویی نهمین جشن یکپارچه با نمایندگان دانشجویان داوطلب شرکت در جشن یکپارچه سال 1403 با حضور رئیس، دبیر دفتر ارتباط با دانش آموختگان، مسئولین دفاتر ارتباط با دانش آموختگان دانشکده ها و جمعی از نمایندگان دانشجویان فارغ التحصیل سال تحصیلی 1403-1402 سه شنبه 30 مرداد 1403 در دفتر ارتباط با دانش آموختگان برگزار شد.
در این جلسه دکتر سیدمنصور گتمیری رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان با اشاره به نقش کمیته دانشجویی نهمین جشن یکپارچه دانش آموختگان گفت: با توجه به تجربه برگزاری هشت جشن یکپارچه به همت دفتر ارتباط با دانش آموختگان، تلاش داریم ضمن استفاده از تجربیات گذشته، با استفاده از نظرات و پیشنهادات دانشجویان، امسال مشکلات را اصلاح کنیم.
وی یادآور شد: این جشن متعلق به دانشجویان و دانش‌آموختگان است و صاحب اصلی آن شما هستید بنابراین برای اجرای بهتر آن لازم است که از همان ابتدا در کنار ما باشید و در کنار کمیته اجرایی همچون کمیته برنامه ریزی، انتظامات، تشریفات، سلامت و کمیته هنری، در کمیته دانشجویی که یکی از مهمترین کمیته هاست حضوری پررنگ و فعال داشته باشید. عمده ترین وظیفه کمیته دانشجویی منتقل کردن درخواستها و نظرات دانشجویان برای اجرای بهتر جشن یکپارچه است.
دکتر گتمیری خاطر نشان کرد: در اجرای جشن باید با واقعیتها برنامه ریزی کرد. ممکن است درباره مکان و هزینه ها، مواردی به جشن تحمیل شود پس باید با محدودیتها کنار بیاییم و ملاحظات فرهنگی را در چهارچوب قوانین کشور نیز رعایت کنیم.
وی در ادامه سخنان خود بر اجرای موسیقی توسط دانشجویان به خصوص دانشجویان بین الملل در جشن تاکید کرد و افزود: تلاش بر ارتقای کیفیت مراسم است و دانشجویان هر دانشکده می توانند همان روز صبح در دانشکده خود جشنی داشته باشند و از آنجا به صورت گروهی با لباسهای فارغ التحصیلی به سمت جشن حرکت کنند که این روش جلوه ای نیز به شهر می بخشد.
رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان ضمن دعوت از دانشجویانی که مسئولیت پذیری بیشتری دارند در کمیته اجرایی و دانشجویی گفت: بنا است برنامه ای ترتیب داده شود تا تعدادی از استادان برجسته دانشکده ها به عنوان پیشکسوت و الگو حضور پیدا کنند و از ایشان تقدیر شود لذا حضور و همراهی دانشجویان در کنار اساتید بخصوص در زمان تقدیر از اساتید برگزیده، بر شکوه مراسم و تکریم شأن اساتید خواهد افزود.
وی در پایان سخنان خود گفت: در مقایسه جشن با جشن های دانشگاه های معروف مانند هاروارد و... امکان برگزاری جشن های چندروزه و با آن شرایط برای ما وجود ندارد اما آن قسمتهایی را که میتوانیم اجرا خواهیم کرد و در مجموع اصل، برگزاری با شکوه جشن است.
در این جلسه همچنین دکتر محمدرضا سیداحمدیان دبیر دفتر ارتباط با دانش آموختگان نیز ضمن گرامیداشت یاد استاد بهادری گفت:  استاد بهادری این جشن را جشن ملی می‌خواندند زیرا دانشگاه علوم پزشکی تهران مادر دانشگاه های علوم پزشکی ایران است و هر ساله دانش‌آموختگان خود را به جامعه و بشریت تحویل می دهد زیرا دانشجویان ما در اقصی نقاط جهان مشغول خدمت به بشریت و انسانها هستند و در واقع این جشن به عنوان یک رخداد ملی خواهد بود و برای برگزاری جشنی که در تراز دانشگاه تهران باشد نیاز به برنامه ریزی و هماهنگی های منظم دارد.
وی با تاکید بر نقش دانشجویان در انتخاب مجری و گروه موسیقی خاطر نشان کرد: تمام تلاش ما این است که برنامه های این جشن مورد رضایت همه دانشجویان شرکت کننده باشد بنابراین در انتخاب برنامه های هنری مانند موسیقی و ...  باید روی نقطه اشتراک بین همه فارغ التحصیلان کار کرد و از همین رو نیاز است که ما از رای و نظر اکثریت دانشجویان مطلع باشیم و این مهم با مشارکت شما دانشجویان با اطلاع رسانی به دیگر دانشجویان میسر خواهد شد.
وی با اشاره به محل برگزاری و تعداد شرکت کنندگان 8 جشن برگزار شده در سالهای قبل گفت: با توجه به اینکه مسئولین دانشگاه تاکید به برگزاری این جشن در داخل دانشگاه دارند و داخل دانشگاه فضای بسته برای حضور دو یا سه هزار نفر وجود ندارد و برگزاری جشن با تعداد بالا تنها در فضای باز در دانشگاه مقدور است، از طرفی اجرای جشن در فضای باز به دلیل مشکلات جوی ممکن است دچار اختلال شود، باید همه موارد را بسیار دقیق بررسی و برنامه ریزی کرد تا از بروز مشکلات احتمالی پیشگیری کرد.
دکتر سید احمدیان خاطر نشان کرد: باتوجه به وسعت این جشن و تعداد بالای شرکت کنندگان مطمئنا جلب رضایت همه شرکت کنندگان امکان پذیر نیست و تجربیات ما در جشن های گذشته نشان داده که حضور دانشجویان در کمیته اجرایی و مشارکت آنان در برنامه ریزی و اجرا می تواند در بخش هایی از جشن که می توان انعطاف پذیر رفتار کرد تا حدودی رضایت را جلب کرد. بنابراین در این جلسه شما را دعوت کرده ایم تا از همفکری و مشارکت شما و دوستانتان در هر چه بهتر و با کیفیت تر برگزار شدن جشن بهره مند شویم.
در ادامه نمایندگان دفتر ارتباط با دانش آموختگان در دانشکده ها و دانشجویان  شرکت کننده در این جلسه ضمن معرفی خود نظرات و پیشنهادات خود مانند برقراری غرفه هایی  برای هر دانشکده که در آن دستاورد های علمی و فناورانه خود و حتی فرهنگ لباس‌ها و غذا های محلی خود را به بازدید بگذارند همچنین پیشنهاداتی در رابطه با اهدا تندیس به همه دانشجویان علاوه بر تقدیر از دانشجویان برجسته و افزایش تعداد افراد منتخب به دلیل تلفیق شدن جشن فارغ التحصیلی دو سال تحصیلی 1402 و 1403 و.... را مطرح کردند و مقرر شد هفته بعد دومین جلسه هم اندیشی با دانشجویان، با حضور پررنگ تر دانشجویان جزئیات بیشتری از جشن به بحث و بررسی گذاشته شود.

کلمات کلیدی
فاطمه رمضانی
خبرنگار

فاطمه رمضانی

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *