دکتر استقامتی: دانشگاه خانه علمی ماست و چراغ این خانه همیشه باید روشن و امید آفرین باشد
به گزارش روابط عمومی دفتر ارتباط با دانش آموختگان، در نشست دانشآموختگان ادوار مختلف دانشگاه علوم پزشکی تهران که با حضور دکتر سیدرضا رئیس کرمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر سیدمنصور گتمیری، رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان و جمعی از اساتید، پیشکسوتان و دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران 24 دی ماه 1403 در سالن دارالفنون ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد، دکتر علیرضا استقامتی رئیس دانشکده پزشکی پیشنهاد داد، مالیات پزشکان فارغ التحصیل هر دانشگاه به حساب همان دانشگاه واریز شود و از محل منابع مالی که از این طریق حاصل می شود به منظور افزایش حقوق دستیاران تخصصی و فوق تخصص و کمک هزینه دانشجویان آن دانشگاه استفاده شود و یک حمایت دایمی برای این کار بسیار مهم وجود داشته باشد. از این منابع مالی میتوان به صورت کمک هزینه برای رفع نیازهای غیرمترقبه دانشجویان نیز استفاده نمود.
این گزارش حاکیست در حاشیه این نشست دکتر استقامتی در پاسخ به سوال خبرنگار دفتر ارتباط با دانش آموختگان برای معرفی خودشان گفت: من علیرضا استقامتی، متولد 1339 استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران و رئیس بخش غدد بیمارستان امام خمینی (ره) هستم.
به نظر شما برگزاری اینگونه مراسم ها چه تاثیری در انگیزه ی اساتید بازنشسته خواهد داشت؟
زمانیکه دوره رسمی فعالیت ما به اتمام می رسد و به افتخار بازنشستگی نائل می آییم احساس میکنیم شاید کم کم فراموش می شویم، مصداق اینکه از دل برود هر آنکه از دیده برفت. برگزاری این مراسم ها نشان می دهد در دانشگاه اینگونه نیست. استادان عزیز ما سرمایه های دانشگاه هستند و افرادی هستند که این دانشگاه را پایه گذاری کرده اند و این سفره را برای آموزش به آیندگان باز کرده اند و طبیعتا همیشه تا زمانیکه در قید حیات هستند باید سایه ی معنوی آنها بر سر جوانترها باشد. در واقع این یک الگوسازی است تا جوانترها بدانند که حتی اگر به این دوره برسند فراموش نمیشوند و میتوانند هم چنان خدمات معنوی خود را ارائه دهند و خدمات علمی خود را نیز در جایی که نیاز باشد تداوم ببخشند و این مانند یک دو امدادی است و افراد به همدیگر کمک میکنند تا این مسیر را تا انتها بروند. دانشگاه خانه علمی ما است و همیشه چراغ این خانه باید روشن باشد و برای همگان جنبه ی امید آفرینی داشته باشد.
وی همچنین در پاسخ به این سوال که چه صحبتی با جوانان امروز علی الخصوص پزشکان جوان که قصد مهاجرت دارند، دارید گفت: ما در دانشکده پزشکی متاسفانه فقط علم و دانش را منتقل می کنیم. دانشگاه های نسل 4 و 5 دانشگاه های پاسخگو هستند.
ما باید در دانشگاه ها، پاسخگویی اجتماعی و اخلاق را آموزش دهیم و باید به دانشجویانمان یاد بدهیم تا نسبت به مسائل مردم حساس باشند. ما صرفا پزشک نیستیم که فقط درمانگر باشیم، درمانگری یکی از وظایف ماست. وظیفه دیگر ما توجه به شرایط اجتماع است و باید این را به دانشجویانمان آموزش دهیم، بنابراین اگر جوانها به شرایط کلی توجه کنند و بدانند که جامعه به حضور آنها نیاز دارد تلاش می کنند بمانند و به کشور و جامعه خود کمک کنند.
افرادی هم که به خارج از کشور مهاجرت کرده اند در جهت رفع نیاز بشریت خدمت میکنند. امیدواریم جوانان در کشور خود بمانند و به مردم خود کمک کنند. البته برای جوانان خارج از ایران نیز آرزوی سلامتی و تندرستی داریم و امیدواریم ارتباط خود را با کشور خود قطع نکنند و اگر علم آموزی دارند آن را انتقال دهند و کمک کنند تا چراغ خانه، دانشگاه و کشور خودشان هم روشن بماند.
نظر دهید