دکتر بهادری: لازمه پیشرفت های علمی و اقتصادی، استقلال دفتر ارتباط با دانش آموختگان است

دکتر بهادری: لازمه پیشرفت های علمی و اقتصادی، استقلال دفتر ارتباط با دانش آموختگان است

دکتر بهادری در جلسه با رؤسای دانشکده ها که 8 خرداد 92در دفتر ارتباط با دانش آموختگان برگزار شد بر استقلال دفتر در راستای دستیابی به اهداف آن تأکید کرد.

گالری عکس

در این جلسه که با حضور دکتر بهادری، دکتر سید احمدیان، جمعی از رؤسای دانشکده ها و نمایندگان آنها در دفتر دانش آموختگان برگزار شد، دکتر بهادری، رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان از اهمیت استقلال مالی دفتر نسبت به دانشگاه صحبت کرد و تأکید کرد: در اکثر دانشگاه های بنام دنیا دفتر alumni منبع درآمد مستقل دارند و این مسئله باعث شده که دفتر حتی به دانشگاه هم کمک مالی کند. وی با اشاره به این مطلب که گرداننده اصلی دانشگاه، دانشکده ها هستند و دفتر دانش آموختگان به عنوان نماینده آنها فعالیت می کند و همچنین با توجه به این مسئله که متغیر بودن رؤسای دانشگاه هم می تواند در اختصاص بودجه دفتر تأثیر بگذارد، گفت: راه و روشهایی پیشنهادی استادان دانشگاه می تواند در استقلال مالی دفتر یاری رساند. وی افزود: ما باید بتوانیم سازوکاری ایجاد کنیم تا دانش آموختگان بیشتر به دانشگاه علاقه مند شوند و ارتباطات آنها با دانشگاه به مراتب بیشتر از گذشته باشد.
رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان در ادامه خاطرنشان کرد: اکثر کسانی که در دانشگاه های معتبر دنیا کار می کنند، کسانی هستند که یا به طور کامل در دانشگاه تهران درس خوانده اند و یا یکی از دوره های درسی خود را در اینجا گذرانده اند و ما باید این افراد را پیدا کرده و به دانشگاه لینک دهیم تا بتوانیم از وجودشان بهره ببریم.
دکتر بهادری در خصوص ایجاد منبع درآمدی از طریق کمکهای بلاعوض دانش آموختگان گفت: از ایام قدیم فرهنگ وقف و کمک کردن در ایران وجود داشته، ما فقط باید راهکار را پیدا کنیم تا بتوانیم کمک های بیشتری از دانش آموختگان دریافت کنیم.
     اخبار مرتبط:

 
کلمات کلیدی