دیدار دکتر جهانگیر مظفریان دانش آموخته پیشکسوت دانشگاه با دکتر بهادری
دکتر مظفریان دانش آموخته ورودی سال 1338 دانشکده پزشکی در سفر خود از آمریکا طی جلسه ای با رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان به بحث و گفتگو نشست.
در این جلسه که روز دوشنبه مورخ 22 مهر ماه 1392 و در دفتر ارتباط با دانش آموختگان برگزار شد، درخصوص مهمترین فعالیت های دکتر مظفریان، برنامه های پیش رو و زمینه های همکاری مشترک بین ایشان و دفتر ارتباط با دانش آموختگان بحث شد. در بخشی از این جلسه دکتر بهادری با اشاره به اهداف تاسیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان گفت: این دفتر به پیروی از دفاتر alumni در دانشگاه های معتبر دنیا و به منظور برقراری ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه چه در داخل و چه خارج از کشور تاسیس شده است. در تمامی دانشگاه های بزرگ بین المللی شناسایی دانش آموختگان برجسته و برقراری ارتباط با آنان از مهمترین برنامه های آن دانشگاه است. وی تاکید کرد برای هر دانشگاهی باعث افتخار است که دانش آموختگانش که محصولات آن دانشگاه هستند و در زمینه ای صاحب امتیاز یا افتخاری هستند را شناسایی کرده و زمینه انجام فعالیت های مشترک را فراهم نماید. دریافت حمایت های مادی و معنوی از سوی دانش آموختگان پیشکسوت و یا حمایت از دانش آموختگان جوانتر از دیگر اهداف تاسیس این دفتر بود که دکتر بهادری به آن اشاره کرد.
وی با اشاره به کمکهای دانش آموختگان پیشکسوت دانشگاه که بعضا خارج از کشور بسر می برند به دانشجویان جوان، یادآور شد که در بسیاری از دانشگاه های معتبر بین المللی کرسی های متعددی به نام این پیشکسوتان تاسیس شده است و امیدواریم که بتوانیم در این زمینه نیز شاهد چنین اقداماتی در دانشگاه باشیم.
رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان، ایجاد و حفظ ارتباط بین دانش آموختگان و همچنین بین آنان و دانشگاه را یکی دیگر از اهداف تاسیس این دفتر عنوان کرد و افزود، این ارتباط می تواند در تبادل اطلاعات مورد نیاز و یا انجام فعالیت های مشترک و استفاده از تجربیات یکدیگر در انجام پروژه های مهم تحقیقاتی تاثیرگذار باشد.
دکتر بهادری در بخش دیگر سخنان خود از فعالیت بسیاری از دانش آموختگان دانشگاه در بخش های مهمی از دانشگاه های بزرگ یاد کرد و افزود، حداقل 4 استاد برجسته دانشگاه هاروارد و 18 استاد برجسته دانشگاه بوستون از دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران هستندکه بعضی از آنان همچون دکتر ناجی از سوی مسئولین دانشگاه به عنوان استاد وابسته برای همکاری با این دانشگاه دعوت شده اند.
رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان بر برگزاری گردهمایی با حضور دکتر مظفریان تاکید کرد و افزود، در این گونه مراسم می توانیم از ذوق هنری دکتر مظفریان نیز بهره برد و. جلسات سخنرانی را با دو دیدگاه ادبی و علمی ایشان تشکیل داد.
در ادامه جلسه زاهدی نیز به معرفی فعالیت های دفتر ارتباط با دانش آموختگان در زمینه های ارتباط الکترونیک با دانش آموختگان پرداخت و افزود، ساختار سایت این دفتر به گونه ای است که اطلاعات مربوط به تک تک دانش آموختگان از ابتدای تاسیس دانشگاه تا به امروز قابل بارگذاری و ایجاد ارتباط بین آنان مقدور می باشد. ضمن اینکه هریک از گروه های دانش آموختگان برحسب سال ورودی که کانون نامیده می شوند نیز می توانند از امکانات یک سایت کامل بهره مند شوند.
تهیه خبرنامه الکترونیکی به نام ارمغان دانش آموختگان و ارسال به تمامی دانش آموختگان عضو شده در این سایت نیز از دیگر فعالیت های این دفتر است که سعی می شود به طور خلاصه مهمترین فعالیت های دانشگاه و دانش آموختگان آن را به اطلاع دانش آموختگان رسانده شود.
در پایان جلسه دکتر مظفریان یک نسخه از کتاب شعر خود را به دکتر بهادری هدیه کرد و از سوی دکتر بهادری نیز هدایایی به رسم یادبود به دکتر مظفریان اهداء شد.
این گزارش حاکیست، دکتر مظفریان دانش آموخته ورودی سال 1338 دانشکده پزشکی و استاد دانشگاه سیاتل واشنگتن است و علاوه بر تخصص پزشکی، در زمینه های هنری نیز فعالیت هایی دارد. سرودن اشعار، فعالیت در زمینه ساخت طلا و طراحی فرش که یکی از مهمترین هنرهای ایرانی است، زمینه های فعالیت فرهنگی هنری ایشان است. وی پیش از این نیز در سفر خود به ایران در گردهمایی شرکت کرده و علاوه بر سخنرانی علمی، سخنانی نیز با مضمون زندگی شعرای گذشته ایراد کرده است.
ارسال به دوستان