نشست خانه استاد مجتمع بیمارستانی امام خمینی پس از سه سال وقفه مجدداً برگزار شد/در صورت حمایت مسئولین دانشگاه خانه استاد توسعه خواهد یافت
تاسیس خانه استاد به منظور استمرار ارتباط اساتید بازنشسته با بیمارستانها و دانشکده های محل خدمت آنها است. بعضی از اساتید پس از بازنشستگی دچار افول جسمانی شده اند که از طریق خانهی استاد می توانند حضورشان در محل خدمت پشین خود را استمرار دهند تا از تجربیات و ایدههای آنها برای پیشرفت، تکامل و ارتقاء مجموعهای که در آن مشغول به خدمت یا تحصیل بودهاند، استفاده شود. برگزاری جلسات خانه استاد موجب مرور خاطرات دوران تحصیل است و حضور اساتید پیشکسوت موجب ارتقاء دانش مسئولین وقت و پیشبرد اهداف دانشگاه خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی دفتر ارتباط با دانشآموختگان، نشست خانه استاد مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) پس از سه سال وقفه مجدداً دوشنبه یکم بهمن 1403 با حضور دکتر سیدرضا رئیس کرمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر سید منصور گتمیری، رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان، دکتر عبدالرحمن رستمیان رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) و جمعی از اساتید و پیشکسوتان بیمارستان امام خمینی (ره) در سالن شورای دفتر ریاست این مجتمع، برگزار شد.
در این جلسه دکتر گتمیری تاسیس خانه استاد در بیمارستانهای تابعه دانشگاه را یکی از کارهای ارزنده استاد بهادری برشمرد و گفت: همانگونه که دفتر ارتباط با دانشآموختگان برای استمرار ارتباط دانش آموختگان با دانشگاه ایجاد شده است، تاسیس خانه استاد نیز به منظور استمرار ارتباط اساتید بازنشسته با بیمارستانها و دانشکده های محل خدمت آنها است. بعضی از اساتید پس از بازنشستگی دچار افول جسمانی شده اند که از طریق خانهی استاد می توانند حضورشان در محل خدمت پشین خود را استمرار دهند تا از تجربیات و ایدههای آنها برای پیشرفت، تکامل و ارتقاء مجموعهای که در آن مشغول به خدمت یا تحصیل بودهاند، استفاده شود.
وی افزود: امیدواریم با ایجاد تعاملی سازنده با رئیس دانشگاه، روسای دانشکدهها و بیمارستانها موجبات گسترش خانه استاد در این مراکز را فراهم کنیم.
دکتر گتمیری در پایان از استاد جمشیدیان برای مشارکت در برگزاری این جلسات و اهدای کمک به دفتر ارتباط با دانشآموختگان تقدیر کرد.
این گزارش حاکیست در ادامه دکتر رئیسکرمی با اشاره به برگزاری نخستین جلسه خانه استاد در بیمارستان امام خمینی(ره) در سال1397 گفت: متاسفانه با شیوع بیماری کرونا جلساتی که به صورت ماهانه در بیمارستان امام خمینی (ره) برگزار می شد به تعویق افتاد که سعی داریم با برگزاری این جلسات به صورت ممتد حضور اساتید پیشکسوت را احیا کنیم.
وی ادامه داد: برگزاری جلسات خانه استاد موجب مرور خاطرات دوران تحصیل است حضور اساتید پیشکسوت موجب ارتقاء دانش مسئولین وقت و پیشبرد اهداف دانشگاه خواهد شد.
سپس دکتر ابراهیم رزم پا، استاد پیشکسوت دانشگاه، گفت: تاسیس خانه استاد ابتکاری است که با پشتیبانی استاد بهادری جامهی عمل پوشید و به عنوان یک الگو در بیمارستان های مختلف دانشگاه گسترش یافت و حتی برخی دانشگاه ها منجمله دانشگاه شهید بهشتی از آن الگو گرفتند.
وی اظهار کرد: خانه استاد محل ارتباط اساتید بازنشسته با محل خدمت قبلی خود و تجدید دیدار با همکاران است. از این پس دوشنبه اول هر ماه جلساتی مبنی بر این دیدار ها و برگزاری جشن کوچکی برای متولدین آن ماه خواهد بود.
دکتر رزمپا در ادامه سخنان خود به شرح دستور جلسه نشست خانه استاد پرداخت و با قرائت سروده ای در وصف زنده یاد استاد بهادری، رئیس پیشین دفتر ارتباط با دانش آموختگان، یاد و خاطرهی وی را گرامی داشت.
در بخش علمی این جلسه دکتر صالحی، به بیان عوامل، راه های انتقال و پیشگیری بیماری HMPV اشاره کرد و گفت: متاپنوموویروس انسانی (Human metapneumovirus) یا ویروس اچامپیوی اغلب موجب عفونت دستگاه تنفس فوقانی (گلو، دهان و بینی) میشود. ویروس اچ ام پی وی، در زمستان و اوایل بهار شایعتر است و بیشتر، کودکان کمتر از پنج سال را مبتلا میکند. اما میتواند سایر افراد بهخصوص سالمندان و افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف را هم تحت تاثیر قرار دهد.
وی ادامه داد: بیماری متاپنوموویروس انسانی علائمی بسیار مشابه به کرونا دارد که عبارتاند از: سرفه، آبریزش یا گرفتگی بینی، گلودرد، راش پوستی و ...
ویروس HMPV به طور معمول در اثر تماس مستقیم با فردی که این ویروس را دارد یا لمس اجسام آلوده منتقل میشود. شایعترین راههای ابتلا به این ویروس، سرفه، عطسه، دست دادن، در آغوش گرفتن یا بوسیدن، لمس اجسام و سطوح آلوده و... است.
توضیح اینکه در این جلسه به پاس خدمات دکتر محمدرضا صالحی، رئیس پیشین دانشکده پزشکی، با اهدای لوح تقدیر و هدیه از وی تقدیر شد.
در ادامه ی این جلسه، هریک از اساتید به بیان خاطراتی از گذشته پرداختند و این جلسه با ضیافت ناهار و برش کیک تولد برای اساتید متولد بهمن ماه (زنده یادان استاد بهادری و استاد حسابی، دکتر سیدمنصور گتمیری، دکتر رزم پا، دکتر مینو محرز، دکتر علیرضا استقامتی، دکتر جهانگیری، دکتر محمد سیاسی مقدم، دکتر صابری و خانم دکتر عبدی) و گرفتن عکس یادگاری پایان یافت.
نظر دهید