سلسله جلسات در سایه سار اندیشه های استاد

در سایه‌سار اندیشه‌های استاد/این بار در سایه‌ی درخت وجود استاد دکتر غلامحسین ادریسیان، استاد پیشکسوت دانشکده بهداشت

به گزارش روابط عمومی دفتر ارتباط با دانش آموختگان، با همت دانشکده بهداشت، دفتر ارتباط با دانش آموختگان و گروه انگل شناسی و قارچ شناسی پزشکی، نشست در سایه‌سار اندیشه های استاد، پیرامون شخصیت استاد دکتر غلامحسین ادریسیان، استاد پیشکسوت گروه انگل شناسی و قارچ شناسی پزشکی برگزار شد. این نشست، با حضور دکتر گتمیری رئیس دفتر ارتباط با داننش آموختگان، دکتر ندافی رئیس دانشکده بهداشت، اساتید پیشکسوت دانشکده، دوستان و شاگردان ایشان و در تاریخ 2 مرداد 1403 در سالن شورای دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

 

استاد دکتر غلامحسین ادریسیان، استاد پیشکسوت گروه انگل شناسی و قارچ شناسی پزشکی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران عمر شریف خود را صرف مبارزه با مالاریا و ارتقای سلامت مردم ایران کرده است.

این گزارش حاکیست در این مراسم دکتر گتمیری موقعیت دانشکده بهداشت دانشگاه تهران را در سطح خاورمیانه و جهان، افتخارآمیز خواند و اساتید پیشکسوت این دانشکده را مایه افتخار دانشگاه دانست.

 دکتر گتمیری افزود: شادروان استاد دکتر بهادری به همه ی دانشکده ها علاقه داشتند اما به دانشکده بهداشت و اساتید این دانشکده علاقه‌ی علیحده‌ای داشت چون پروژه های متعددی را با اساتید این دانشکده انجام داده بود. 

رییس دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران اضافه کرد پس از استاد بهادری، من افتخار این را داشتم که امور این دفتر را با منویات، سبک، سیاق و ایده های استاد بهادری جلو ببرم. ایشان احترام زیادی را برای اساتید قائل بود و معتقد بود اساتید جواهراتی هستند که باید آنها را حفظ کرد و از وجود آنان برای ارتقای دانشگاه بهره برد. ایشان معتقد بود بازنشستگی برای معلم و استاد مطرح نیست و خودشان نیز در زندگی همواره و تا آخر عمر گرانبهای خود فعال و در خدمت مردم و کشور بود.

وی ادامه داد: فرمولهایی که برای پیش برد این اهداف وجود دارد تشکیل خانه های استاد، تشکیل بنیاد علمی – فرهنگی استاد بهادری و برنامه هایی همچون در سایه سار اندیشه های استاد و نظایر آن است، که اولین برنامه در سایه سار اندیشه های استاد در مورد شخصیت علمی و حرفه ای استاد بهادری برگزار شد و دومین برنامه همین برنامه است که پیرامون شخصیت استاد ادریسیان برگزار میشود و امیدواریم این برنامه ها در سطح دانشگاه استمرار پیدا کند.

دکتر گتمیری در ادامه نحوه برگزاری این جلسات را توضیح داد و گفت: در این جلسات هدف این است که راه و روش اساتید پیشکسوت و درسهایی که شاگردان ایشان از منش و رفتار این اساتید آموخته‌اند ثبت شود تا برای آیندگان به یادگار بماند و درسی برای جوانان باشد.

دکتر گتمیری سپس در مورد شخصیت استاد ادریسیان گفت: استاد ادریسیان فقط متعلق به دانشکده بهداشت نیست و همانگونه که میدانیم استاد، دانش آموخته ی دانشکده‌ی داروسازی بود و تخصص خود را در دانشکده پزشکی گرفته بود و دانشکده بهداشت هم که خانه‌اش بود در بسیاری از رشته ها پیشتاز بود. استاد ادریسیان در ابتدای تاسیس شعبه دفتر ارتباط با دانش آموختگان مسئولیت این دفتر را در دانشکده برعهده گرفت و در بسیاری از موارد ما از تجارب ایشان و راهنمایی های ارزنده ایشان بهره مند بودیم. با مطالعه زندگینامه ایشان میتوان فهمید استاد ادریسیان در واقع از کف جامعه برخاسته بودند و به مدارج بالا رسیده بودند.

دکتر گتمیری اضافه کرد هدف جلسات در سایه سار اندیشه های استاد معرفی این اساتید و ثبت دستمایه هایی است که از زندگی ایشان قابل الگوبرداری است. با توجه به اینکه جامعه دچار تعارضات فرهنگی متعددی است مرور زندگی این اساتید و معرفی آنان به جوانان میتواند عاملی برای راهنمایی جوانان باشد تا نگاه ایرانی و اصالت فرهنکی خود را حفظ کنند.

این گزارش حاکیست در ادامه دکتر ندافی رئیس دانشکده بهداشت و اساتید دانشکده بهداشت هر یک در خصوص شخصیت فرهیخته استاد ادریسیان مطالبی ارایه کردند که در بخشهای بعدی خبر به سمع نظر خوانندگان خواهد رسید.

کلمات کلیدی
فاطمه رمضانی
خبرنگار

فاطمه رمضانی

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *