گفتگو با دکتر گتمیری در رابطه با نهمین جشن یکپارچه دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران

روابط عمومی دفتر ارتباط با دانش آموختگان,  گفتگویی با دکتر سید منصور گتمیری رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان در رابطه با نهمین جشن یکپارچه دانش آموختگی صورت گرفته که در ادامه می خوانید:
لطفا در رابطه با جشن های یکپارچه گذشته توضیحاتی بفرمایید:
به نام خدا ما از حدود ده سال پیش جشن‌های فارغ‌التحصیلی یا جشن دانش‌آموختگی دانش‌آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران را به صورت یکپارچه برگزار میکنیم، البته جشن های  فارغ‌التحصیلی در گذشته نیز برگزار می‌شد ولی به ابتکار و پیشنهاد استاد فقید، استاد بهادری که یاد ایشان را گرامی میداریم، عنوان شد که به خاطر ابعاد ملی این جشن فرخنده، همه‌ی فارغ‌التحصیلان دانشگاه علوم پزشکی تهران در ده‌ها رشته هر سال با همدیگر یک جشن یکپارچه برگزار کنند.
  تعداد فارغ‌التحصیلان هر سال گاهی بالغ بر دو هزار نفر است و ما موفق شده ایم جشن یکپارچه را به صورت ۲۰۰۰ نفری و گاها۸۰۰۰ نفری به همراه خانواده ها در دانشگاه علوم پزشکی تهران به صورت یکپارچه برگزار کنیم و البته دو سال نیز که به خاطر کرونا امکان برگزاری جشن فراهم  نبود جشن برگزار نشد. در مجموع امسال اگر انشالله موفق بشویم جشن را به شایستگی برگزار کنیم نهمین جشن یکپارچه ایست که برگزار می شود.
امسال به دلیل اینکه سال گذشته ما جشن یکپارچه نداشتیم انشالله برگزاری جشن برای دو گروه از فارغ‌التحصیلان سال گذشته و امسال برنامه ریزی شده است.
در این جشن ۱۱ دانشکده و بیش از پنجاه رشته‌ی مختلف دوره‌ی لیسانس، فوق لیسانس، دکترای حرفه‌ای، دوره‌های تخصصی و فوق تخصصی و phd به اتفاق هم در تاریخ 29 شهریور در فضای جلوی دانشکده‌ی پزشکی به اتفاق خانواده ها در این جشن باشکوه شرکت خواهند کرد.
آیا برنامه خاصی برای جشن تدوین شده است؟
بله برنامه‌ی اصلی گردهمایی دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران است و یک الی دو سخنرانی رسمی از طرف مسئولین دانشگاه خواهیم داشت، همچنین از حداکثر 2 نفر از برگزیدگان دانش آموخته هر رشته‌ در هر دانشکده‌، که طبق  ضوابط و شیوه نامه ای از طرف خود دانشکده ها انتخاب میشوند و از اساتید شایسته‌ای که در تربیت این عزیزان نقش داشته اند، اساتید جوان و پیشکسوت نیز بسته به شیوه نامه هایی که در اختیار دانشکده ها قرار گرفته است و  توسط خود دانشکده انتخاب میشوند تقدیر می شود.
همچنین برنامه قرائت سوگندنامه خواهیم داشت.
در ادامه برنامه‌ی موسیقی دانشجویی خواهیم داشت و در انتها یک گروه موسیقی حرفه‌ای  برنامه اجرا خواهند نمود. این گروه نیز با انتخاب خود گروه‌های دانشجویی انتخاب شده است. همچنین پذیرایی نیز صورت خواهد گرفت. در حاشیه جشن نیز غرفه‌هایی توسط دانشکده‌های مختلف تاسیس میشود و از صبح روز جشن، بعضی از دانشکده‌ها برنامه‌هایی در دانشکده‌ی خود خواهند داشت و دانشجوها که از چند روز قبل لباس‌های فارغ‌التحصیلی را تحویل گرفته اند، در فضای دانشکده خود، عکس‌های یادگاری میگیرند یا با اجرای برنامه‌های کوچکتر در دانشکده‌ی خود که برایشان یک شرایط خاطره‌ساز ویژه‌ای داشته است عکاسی میکنند و با اساتید نشست‌هایی خواهند داشت ولی بعدازظهر همه به جشن یکپارچه جلوی سر در دانشکده پزشکی می‌پیوندند و با مشارکت همه‌ی عزیزان دانشجویی که امسال یا سال گذشته  فارغ التحصیل شده اند جشن یکپارچه آغاز خواهد شد.
با توجه به سابقه‌ی جشن های گذشته چه تعداد شرکت کننده خواهیم داشت؟
طبق لیستی که از آموزش دانشگاه و دانشکده‌ها دریافت شده است، در دو سال گذشته، هر سال حدود هزار فارغ‌التحصیل داریم، در نتیجه برآورد میشود حدود دو هزار دانشجو امکان مشارکت در این جشن را خواهند داشت و در حقیقت نمی‌توانیم اجازه بدهیم که خارج از این لیست کسی در این جشن شرکت کند همچنین با توجه به فضای فیزیکی که در اختیار داریم بین یک یا دو نفر از خانواده‌ها اجازه دارند که همزمان با ثبت نام آن دانش‌آموخته‌ی عزیزی که می‌خواهد شرکت کند به عنوان مهمان شرکت کنند. در حقیقت بسته به لیستی که تا روزهای آخر ثبت نام، که تا ۱۳ شهریور تمدید شده است، تکمیل میشود، باید خود را برای پذیرایی دو تا سه هزار نفر آماده کنیم و پاسخ به این سوال را شاید دقیق‌تر بتوان در روزهای منتهی به جشن بدهیم.

از چه رشته هایی میتوانند در این جشن شرکت کنند؟
دانشگاه علوم پزشکی تهران بیش از یازده دانشکده و ده ها رشته دارد. همه دانش‌آموختگان دانشکده های: پزشکی، داروسازی، پرستاری و مامایی، بهداشت، تغذیه، توانبخشی، پیراپزشکی،فناوریهای نوین پزشکی و.... و همه دوره های حرفه ای، تخصصی و فوق تخصصی و همه عزیزانی که امسال و سال گذشته به تایید آموزش دانشکده خود امکان فارغ‌التحصیلی را از رشته‌های خود دارند اجازه شرکت در مراسم را همراه دو نفر از خانواده خود خواهند داشت.

به نظر شما برگزاری این جشن آیا تاثیری در روحیه دانشجویان و انگیزه ای برای ارتباط مجدد آنها بعد از فارغ التحصیلی، با دانشگاه دارد؟
صد در صد. تجربه ما نشان میدهد که این روز، روز بسیار ارزشمندی برای دانشجوهاست، زیرا آنها در یک دوره 3 تا 7 ساله در یک فضا در کنار هم تحصیل کرده اند و این دوره قطعا با خاطرات خوب توام بوده است. در واقع این روز تولد زندگی حرفه ای این عزیزان است. مشاغل حوزه سلامت چون حرفه هایی هستند که با مردم در ارتباط اند به نوعی پایان مقطعی از دوره ی تحصیلی و شروع دوره ای از زندگی خاص حرفه ای آنهاست که میخواهند در کنار دوستان و خانواده این شب را به یک شب پرخاطره تبدیل کنند و طبیعتا از یک فضای شاد بهره‌مند خواهند شد و به نظر من این جشن در تقویت حس تعلق سازمانی و تعلق حرفه‌ای بسیار موثر است و  شرایطی مهیا شده است که این عزیزان بتوانند با پیشکسوتان رشته‌های خود و اساتیدی که در آموزش آنها سهیم بوده اند، چهره به چهره بشوند، عکس‌ یادگاری بگیرند و از تجربیات اساتید بهره‌مند شوند و در حقیقت یک نقطه‌ی عطفی باشد برای اینکه این ارتباط برای آینده ذخیره شود و ارتباط با دانشگاه حفظ شود.
از طرفی دانش آموختگان به صورت رسمی با دفتر ارتباط با دانش آموختگان لینک می‌شوند  و به اصطلاح در این دفتر پرونده‌ای خواهند داشت و در وبسایت دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان  صفحه‌ای خواهند داشت  که اطلاعات دانشگاه و اتفاقاتی که حول رابطه‌ی دانشگاه با فارغ‌التحصیلانش تمهید میشود از طریق این دفتر میتوانند در جریان قرار بگیرند.
همچنین برای دانش آموختگانی که تمایل دارند دوره تکمیلی را بگذرانند این جشن فضایی را فراهم می‌کند که با رشته‌های مختلف آشنا بشوند و به نظر ما در ایجاد همه ی این فضاهای مطبوع این جشنها کمک کننده است. به لحاظ غرور ملی، دانشگاه علوم پزشکی تهران، به عنوان بزرگترین و قدیمی‌ترین دانشگاه کشور، هر سال حدود یک الی دو هزار نفر فارغ‌التحصیل را روانه جامعه می‌کند که در اقصی نقاط کشور  و حتی در اقصی نقاط دنیا منشا خدماتی هستند و این تعلق سازمانی برای اینکه حرفه خود را بهتر ادامه بدهند لازم خواهد بود.
  به عنوان سخن پایانی به دانشجویان و اگر نکته ای هست بفرمایید:
  ما در کمیته‌ و ستاد برگزاری جشن، یک کمیته‌ی دانشجویی داریم که به عبارتی مهمترین کمیته‌ است. معمولا پنجاه تا شصت نفر از دانشجویان عزیز با عضویت در تیم اجرایی هم در انتخاب برنامه‌های شادی آفرین و همچنین اجرای برنامه به ما نظر میدهند و کمک می‌کنند، همچنین در تشریفات، پذیرایی از اساتید پیشکسوت و... کمیته‌ی دانشجویی بسیار موثر هستند و به لحاظ اینکه این جشن با نظم و ترتیب شایسته‌ای برگزار شود واقعا ما به آنها بسیار تکیه می‌کنیم. من همیشه مثال می‌زنم این جشن مانند شب ازدواج جوانهاست که دوستان کمک می‌کنند تا آن شب به بهترین نحو اجرا شود و مشکل جزئی پیش نیاید که آن زیبایی و آراستگی جشن را برهم بزند، ما نیز از دانشجویان عزیزم میخواهیم که در کمیته‌ی دانشجویی ما حتی المقدور شرکت کنند و با ستاد اجرایی، دبیر محترم اجرایی جشن همکاری صمیمانه داشته باشند تا در این روز جشن به نحو شایسه برگزار شود. ما فقط مجری جشن هستیم و جشن برای دانشجویان و خانوادهایشان است، امیدواریم بتوانیم با کمک خود دانشجویان خاطره ساز ترین شب را برای این عزیزان رقم بزنیم.

کلمات کلیدی
فاطمه رمضانی
خبرنگار

فاطمه رمضانی

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *