دکتر بهادری: استاد برقعی گوهری از گنجینه دانشگاه بود

دکتر بهادری: استاد برقعی گوهری از گنجینه دانشگاه بود

مراسم نکوداشت مرحوم استاد هبت‌الدین برقعی، استاد پیشکسوت گروه گوش، حلق و بینی و جراحی سر و گردن، در سالن اجتماعات دانشگاه برگزار شد.

گالری عکس

در این مراسم که بعدازظهر چهارشنبه 4 دی 98 در سالن آمفی تئاتر ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد، دکتر بهادری، با تسلیت به خانواده دکتر برقعی و همچنین خانواده بزرگ دانشگاه گفت:
گفت کسی خواجه سنایی بمرد       مرگ چنین خواجه نه کاریست خرد
گنج زری بود در این خاکدان              کو دو جهان را بجوی می‌شمرد
استاد دکتر برقعی بیش از 50 سال در دانشگاه علوم پزشکی خدمت کرد. او انسانی متواضع، مودب و انسان دوست بود. او میهن پرست و مردم دوست بود و ازهیچ تلاشی برای درمان مردم دریغ نمی کرد.
وی ادامه داد: استاد دکتر برقعی در رشته خود اطلاعات به روزی داشت و شاگردان بسیار خوبی را برای کشور تربیت کرد. متاسفانه در پاییز خاکستر امسال این مرد بزرگ را از دست دادیم ولی یاد او همیشه در ذهن ما زنده است.
استاد بهادری با بیان اینکه در دانشگاه علوم پزشکی تهران استادانی همچون دکتر برقعی بسیارند، خاطر نشان کرد: رسالت این دانشگاه تربیت افرادی ممتاز است و استادانی همچون دکتر برقعی تربیت کنندگان افرادی هستند که چشم آینده پزشکی کشور به آنهاست.
وی گفت: باعث تاسف است که چنین گوهرهایی را از دست می دهیم . استاد برقعی انسانی خانواده دوست و پدری معلم بود که دکتر پدرام برقعی حاصل زندگی و رهرو راه او است.
این ضایعه بزرگ را به تمامی کارکنان دانشگاه تسلیت می گویم و از خداوند صبر جمیل برای بازماندگان و رحمت پروردگار برای استاد فقید دکتر برقعی را خواهانم.
دکتر کریمی رئیس دانشگاه، نیز با تسلیت به خانواده بزرگ دکتر برقعی، شاگردان، همکاران و خانواده دانشگاه گفت: استاد برقعی دوران کودکی و نوجوانی خود را در قم و یزد سپری کرد و تحصیلات ابتدایی خود را در مدرسه ای که پدر روشن‌بینشان براساس نظام نوین آموزشی تاسیس کردند؛ گذراند و از سال 1339 تنفس در محیط دانشگاه تهران را آغاز کرد.
وی با بیان اینکه دکتر برقعی، 52 سال در محیط دانشگاه تهران، تنفس کرد افزود: دکتر برقعی 10 سال اول برای آموزش دیدن و 39 -40 سال بعدی به صورت استاد، اموزش دهنده و تربیت کننده، در محیط دانشگاه زندگی کرد.
دکتر کریمی با بیان اینکه، میراث  امثال دکتر برقعی، استاد یلدا و دکتر هدایت، اخلاق حرفه ای، تعهد حرفه ای و رفتار حرفه ای در دانشگاه است افزود:  آنچه جامعه پزشکی بخصوص جامعه جوان پزشکی به آن نیاز دارد اینکه همکاران، در کنار کار تخصصی خود، رفتار حرفه ای را با نیازمندانی که در بخش دولتی و خصوصی به آنان مراجعه می کنند رعایت کنند. این اخلاقی است که استاد برقعی برایمان به یادگار گذاشته است. به همین دلیل است که هیچگاه یلداها، هدایت ها، شمس شریعت ها، عدل ها و پروفسور شمس ها و امروز دکتر برقعی ها در دانشگاه فراموش نمی شوند؛ نمرده و نمی میرند و مانند شمع برای جوانترها چراغ راه هستند.
رییس دانشگاه در پایان سخنان خود باردیگر درگذشت استاد دکتر برقعی را به خانواده ایشان و همکاران دانشگاهی تسلیت گفت.

خبر: مقدم
عکس: داود فرامرزی

 

کلمات کلیدی