استادان بازنشسته گروه داخلی مجتمع بیمارستانی امام خمینی، خود را فرزندان دانشگاه و دانشگاه را خانه خود خواندند

در مراسمی که روز دوشنبه 2 بهمن 1402 در تالار شهید مجتمع بیمارستانی امام خمینی برگزار شد، از دکتر بهجتی اردکانی، دکتر شریفیان و دکتر ابراهیمی دریانی، استادان بازنشسته گروه داخلی مجتمع تقدیر به عمل آمد.

 

به گزارش روابط عمومی دفتر ارتباط با دانش آموختگان در مراسم تقدیر از سه استاد بازنشسته گروه داخلی بیمارستان امام خمینی (ره)، دکتر ناصر ابراهیمی دریانی فوق تخصص گوارش، دکتر رمضانعلی شریفیان فوق تخصص بیماری های خون، دکتر محمد جواد بهجتی اردکانی فوق تخصص غدد و متابولیسم که در تالار شهید بیمارستان امام خمینی (ره) برگزار شد، در ابتدای برنامه ابتدا دکتر نصیری طوسی مدیر گروه بیماریهای داخلی مجتمع بیمارستانی امام خمینی ضمن قدردانی از اساتید بازنشسته تاکید کرد که این استادان نیستند که به تقدیر ما نیاز دارند بلکه این ما هستیم که به شناخت شخصیت این بزرگواران نیازمندیم. ما با شناخت این بزرگان برای زندگی خود راه سعادت و رستگاری را پیدا می کنیم. استادان نماد از خودگذشتگی و تلاش اند و پزشکی این سرزمین مدیون تلاش امثال این بزرگواران است و همین امر است که گروه داخلی را منسجم کرده و این جلسه با عشق و علاقه اساتید و دانشجویان تشکیل شده تا نشانه‌ای از قدردانی از معلمین خود باشد.

این گزارش حاکیست سپس دکتر ابراهیمی دریانی به مرور خاطرات دوران تحصیل و خدمت خود پرداخت و گفت: من به جوانان امروز افتخار میکنم زیرا سوالات پر بار و دقیق دانشجویان نشانه ی دانش و مغز متفکر جوانان ماست، اما از طرفی تنها ایرادی که وجود دارد جو یاس و نا امیدی جوانان است و ما باید به عبارتی موتور را برای جوانان روشن کنیم زیرا همان شور و اشتیاقی که در نسل ما وجود داشت همچنان در هیئت علمی جوان ما وجود دارد. من با وجود بازنشستگی همچنان بیمارستان را خانه دوم خود میدانم و همچنان در بخش ها حضور دارم و از بودن در کنار همکاران لذت میبرم زیرا تمام استادان بازنشسته حتی پس از بازنشستگی به کار خود عشق میورزند و حیف است افرادی مانند دکتر شریفیان و دکتر بهجتی بازنشسته شوند زیرا ایشان هم در امر آموزش و تجربه و تعهد کاری سرآمد و الگو هستند و با توجه به شرایط کشور و با توجه به مهاجرت جوانان باید این را بگویم ایران کشور ماست و ما باید نور امید را در دل جوانان روشن نگه داریم و در واقع رسالت هیئت علمی جوان پمپاژ امید است و به عنوان سخن آخر عاشق بیمارستان امام و عاشق آموزش هستم. 

در ادامه دکتر رمضانعلی شریفیان نیز از دوران خدمت و تحصیل در دانشگاه تهران و بیمارستان امام خاطرات خود را بازگو کرد و گفت: دلیل اینکه دانشگاه تهران، دانشگاه تهران شد وجود اساتیدی است که عاشقانه و مرتاضانه خدمت میکنند و افتخار بنده این است که در دوران خدمت خود در حضور اساتیدی مانند استاد نفیسی، استاد راشد، استاد یلدا و اساتید بزرگوار دیگری بوده ام که با شور و اشتیاق در خدمت به مردم حاضر بودند و سعی کرده ام راه و منش ایشان را پیش بگیرم و امیدوارم موفق بوده باشم زیرا متعهد بودن و عاشق بودن مانند ایشان از لحاظ روانی اطمینان خاطر می آورد.

وی ادامه داد: ما در رودخانه خروشان علم قطره ای بوده ایم و حال پس از بازنشستگی نیز اگر از ما خواسته شود حاضریم تا تجربه 30 ساله خدمت، علی الخصوص در ارتباط با بیمار را در اختیار دانشجویان قرار دهیم.

در ادامه دکتر بهجتی اردکانی گفت: از سال 1353 وارد دانشگاه تهران شدم و از سال 1356 در بیمارستان امام هستم و در واقع میتوان گفت فرزند این دانشگاه هستم.

من به این دانشگاه امیدوار هستم زیرا تعداد زیادی از دانشجویان سوال می پرسند و سوال پرسیدن نشانه ی مغز متفکر و طلب علم است و من از جواب دادن به آنها لذت میبرم.

نسل ما باید بپذیرد که با دید دوره خود به دانشجو نگاه نکند و مایوس نشود زیرا دنیا در حال تغییر است و ما باید این تغییر را بپذیریم تا یاس از بین برود.

در ادامه دکتر بهجتی پرداختن زیاد به مقاله نویسی را باعت لطمه زدن به امر آموزش دانست و گفت باید در امر مقاله نویسی به این نکته توجه کنیم که آیا باعث تولید علم میشود و در درمان و آموزش کمکی میکند یا خیر؟ و ابتدا باید به آموزش بپردازیم و علوم پایه را تقویت کنیم سپس به پژوهش بپردازیم زیرا اگر پژوهش غیر اصولی باشد علم و آموزش فدا خواهند شد و نتیجه سوء را خواهیم دید.

در ادامه مراسم دکتر صالحی رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز ضمن تقدیر و تشکر از سه استاد برجسته بیمارستان امام خمینی (ره) گفت: دانشکده و دانشگاه بدون استاد و دانشجو معنا ندارد و امروز در خدمت اساتیدی هستیم که به معنای واقعی استادند اساتیدی که بدون هیچ چشمداشتی تمام وقت برای آموزش دانشجو و درمان بیمار حضور داشتند.

 

دکتر صالحی در ادامه از خصوصیات اساتید در آموزش و منش و تعهد حرفه ای و منتور بودن ایشان صحبت کرد.

در انتها دکتر گتمیری رییس دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران با اهداء لوح تقدیر و تندیس از اساتید گرانقدر تقدیر کرد.

همچنین دکتر اینانلو رئیس بیمارستان امام خمینی و نیز رؤسای بخش های داخلی بیمارستان امام و نمایندگان دستیاران از استادان خود به پاس زحمات فراوانشان تقدیر به عمل آوردند.

کلمات کلیدی
فاطمه رمضانی
خبرنگار

فاطمه رمضانی