پیام رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت روز پرستار
رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان همزمان با ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار در پیامی این روز را به همکاران پرستار تبریک گفت.
دکتر گتمیری در جشن دانشآموختگی پرستاران: باید در برابر هنر و تلاش پرستاران سر تعظیم فرود آورد/جامعه ای که قدر پرستار خود را به شایستگی نداند ره به سوی سعادت نخواهد برد
به گزارش روابط عمومی دفتر ارتباط با دانش آموختگان، در جشن فارغ التحصیلی دانش آموختگان دانشکده پرستاری و مامایی که در 23 مرداد در دانشکده پرستاری و مامایی برگزار شد دکتر گتمیری رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان ضمن تبریک و آرزوی موفقیت برای فارغ التحصیلان، دانشجویان و دانش آموختگان دانشکده پرستاری را سرمایه های دانشکده دانست و گفت: دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشکده پرستاری و مامایی یکی از فعال ترین شاخه های دفتر مرکزی دانش آموختگان در دانشگاه علوم پزشکی تهران است.
مراسم فارغ التحصیلی دانش آموختگان دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران
جشن فارغ التحصیلی دانش آموختگان دانشکده پرستاری و مامایی با حضور دکتر سید منصور گتمیری رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
تجلیل از مقام استاد ولی الله محرابی درپنجاهمین سال تاسیس نخستین بخش جراحی کودکان بیمارستان بهرامی
تجلیل از مقام استاد ولی الله محرابی در بخش جراحی بیمارستان بهرامی کودکان ایران و بنیانگذار آکادمی جراحی کودکان ایران همزمان با پنجاهمین سال تاسیس نخستین بخش آکادمیک جراحی کودکان ایران در بیمارستان فوق تخصصی کودکان بهرامی با حضور دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
دکتر نیکخو ، نخستین درمانگر بیماران کلیوی با انجام دیالیز صفاقی
دفتر ارتباط با دانش آموختگان با معرفی مشاهیر و چهره های ماندگار دانشگاه علوم پزشکی تهران در حوزه های مختلف علمی، سعی در بهره مندی دانشجویان جوان از آنها به عنوان یک الگو را دارد. در ادامه فرازی از زندگی دکتر محمدعلی نیکخو را می خوانید.
کتابخانه دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران
تصاویر مربوط به کتابخانه دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران قدیمیترین و بزرگترین کتابخانه دانشکدهای ایران.
کتابخانه دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران قدیمیترین و بزرگترین کتابخانه دانشکدهای ایران
کتابخانه دانشکده پزشکی با مساحتی حدود 3500 متر مربع، دارای سالنهای مطالعه با ظرفیت 500 نفر، میباشد که از بدو تأسیس در سال 1316 تاکنون به کاربران خود خدمات پشتیبانی آموزشی و پژوهشی ارایه داده است. مجموعه منحصر به فردی از پایاننامههای دانشگاهی با بیش از 36 هزار عنوان، حدود 15 هزار عنوان کتاب لاتین و فارسی تخصصی پزشکی و حدود 10 هزار کتاب مرجع پزشکی شامل تعداد زیادی از نسخ قدیمی و دستنویس، سایت کامپیوتری کتابخانه، اتاقهای مطالعه گروهی در محیطی اختصاصی، بخشی از منابع ارزشمند این کتابخانه میباشند