دکتر نگارنده به عنوان محقق برگزیده انتخاب شد
دكتر نگارنده با ارائه مقاله تجربيات زنده مراقبان خانوادگي افراد مبتلا به آلزايمر، رتبه سوم محقق برگزيده در علوم توانبخشي و پيراپزشكي را از آن خود كرد.
از مرکز تحقیقاتی علوم غدد و متابولیسم به عنوان مرکز تحقیقاتی برگزیده تقدیر شد
رييس پژوهشگاه علوم غدد و متابوليسم، انتشار مقالات بسيار و ميزان بالاي استنادات به اين مقالات را از عوامل مهم انتخاب اين مركز براي چندمين سال متوالي در جشنواره رازي دانست.
دکتر جعفریان: صدرنشینی دانشگاه علوم پزشکی تهران در عرصه پژوهش کشور یک ضرورت است
رييس دانشگاه علوم پزشكي تهران در نوزدهمين جشنواره رازي، با اشاره به جايگاه خوب دانشگاه علوم پزشكي تهران در ميان دانشگاههاي علوم پزشكي كشور و در سطح منطقه، بر لزوم تلاش براي بهتر شدن اين جايگاه تاكيد كرد.
مرکز تحقیقات نانوفناوری پزشکی به عنوان مرکز تحقیقاتی برگزیده مورد تقدیر قرار گرفت
رييس مركز تحقيقات نانوفناوري پزشكي، ثبت چهار پتنت بين المللي و تاسيس سه شركت دانش بنيان را از خروجي هاي مهم فعاليت هاي پژوهشي در اين مركز دانست.
دکتر احمدیان رتبه اول ابداعات و اختراعات را از آن خود کرد
دكتر احمديان در نوزدهمين جشنواره رازي، به عنوان پروژه برگزيده ابداعات و اختراعات در خصوص "طراحي و ساخت سامانه راهبري جراحي(نويگيشن)" را به خود اختصاص داد.
دکتر رحیمی موقر رتبه برتر علوم بالینی جراحی را به خود اختصاص داد
دكتر رحيمي موقر در نوزدهمين جشنواره رازي رتبه اول گروه علوم باليني جراحي با عنوان"اپيدميولوژي صدمه تروماتيك نخاع در كشورهاي در حال توسعه" را از آن خود كرد.
دکتر استقامتی رتبه دوم علوم بالینی داخلی را کسب کرد
دكتر استقامتي در نوزدهمين جشنواره رازي در گروه علوم باليني داخلي رتبه دوم را به خود اختصاص داد.
دکتر نکوفر رتبه سوم علوم دندانپزشکی را به خود اختصاص داد
دكتر نكوفردر نوزدهمبن جشنواره رازي با عنوان مقاله برگزيده "ريزساختار و آناليز شيميايي MTA آلوده به خون" رتبه سوم گروه علوم دندانپزشكي را از آن خود كرد.
از دکتر مدبرنیا به عنوان محقق جوان تقدیر شد
دكتر مدبرنيا در نوزدهين جشنواره تحقيقاتي علوم پزشكي رازي عنوان محقق جوان گروه علوم باليني داخلي را به خود اختصاص داد.
دکتر زنده دل رتبه دوم علوم بهداشتی، مدیریت و تغذیه را به خود اختصاص داد
دكتر زنده دل در نوزدهمن جشنواره رازي رتبه دوم گروه علوم بهداشتي، مديريت و تغذيه با عنوان مقاله" خطر بروز سرطان آدنوكارسينوما در بيماران مبتلا به آشالازي" را ازآن خود كرد.